Leo vil have en lønforhøjelse for at blive i AC Milan


Leo vil have en lønforhøjelse for at blive i AC Milan

Premier League-duoen Chelsea og Manchester City er begge interesserede i at introducere Leo iført en AC Milan Hjemme Trøjer. Leos første ønske på nuværende tidspunkt er at blive i Milano, men han beder om en årsløn på 7 millioner euro efter skat.

Det forlyder, at Leos nuværende årsløn kun er 1,5 millioner euro, hvilket naturligvis er urimeligt med hans identitet som kernen i Milans angreb. Med Leos nuværende styrke fortjener han en årsløn på 7 millioner euro.Billige Manchester United Hjemme Fodboldtrøjer

Leo, iført en ubrydelig trøje, har en kontrakt med Milan indtil 30. juni 2024. Spilleren er i øjeblikket 70 millioner euro værd i Tyskland, hvilket gør ham til den tredjemest værdifulde spiller i Serie A, kun næstefter Vlahovic. Leo scorede 14 mål og 12 assists i 42 kampe i alle turneringer i sidste sæson; i denne sæson scorede han 3 mål og 6 assists i 8 kampe i alle turneringer.

Ovenstående er rapporten om “Leo vil have en lønforhøjelse for at blive i AC Milan” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post