Ikke-kategoriseret

Moyes har succes i West Ham

West Ham nåede kvartfinalen i Europa League, og træner Moyes er stolt over holdets fremgang, for da han trænede holdet for to år siden, manglede “Hammers” stadig at kæmpe for at undgå nedrykning. fodbold dansk

I Europa League-kvartfinalen mod Lyon, Ligue 1-kraftværket, trak West Ham United uafgjort 1-1 hjemme i første runde og avancerede 3-0 på udebane i anden runde. Sidst de nåede den europæiske semifinale var i 1975-76, hvor de nåede Europa Cupvindernes Cup-finale, men tabte til Anderlecht.

Moyes sagde: “Jeg er ekstremt stolt af spillerne. Når vi ser tilbage på anden halvdel af første kamp, ​​havde vi kun 10 mennesker tilbage at kæmpe, og det var en dårlig dommerstraffe. Men spillerne holdt ved, gav ikke op, og scorede først. 1 mål.” West Ham United trøje

Moyes påpegede: “I de sidste to år er vi gået fra at forsøge at undgå nedrykning til at komme ind i semifinalerne i europæiske konkurrencer. Denne oplevelse er meget vidunderlig, og vi er fulde af forventninger. Vi har gjort store fremskridt i fortiden. to år.”

Den tidligere Manchester United-træner Moyes fungerede igen som West Ham-træner i slutningen af ​​2019. Da han tog over, lå holdet på en 17. plads i Premier League. Nu ligger West Ham på en 6. plads i Premier League og deltog engang i konkurrencen om Champions League. Moyes’ coaching er også blevet bredt anerkendt, og de vil fortsætte med at møde Eintracht Frankfurt, der eliminerede Barcelona i Europa League-semifinalen.

Related posts

Leave a Comment